BSO de Sunflowers

BSO de Sunflowers is een gezellige en actieve BSO, waar kinderen na schooltijd gezellig kunnen komen spelen. Onze BSO is prachtig gelegen. We hebben uitzicht op de weilanden, waar regelmatig schapen, koeien en paarden rondlopen. Naast het binnen en buiten spelen, doen we regelmatig spelletjes met elkaar, knutselen we of gaan we op stap met de Stint.

Ook in de schoolvakanties is onze BSO geopend en bieden we een leuk en afwisselend programma aan.

Onze voordelen

Onze BSO ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, waarbij we uitkijken op de weilanden. Vlakbij onze BSO is er een bos en een natuurspeeltuin. Waar de kinderen het heerlijk vinden om te spelen.

Als uw kind naar BSO de Sunflowers gaat, kunt u gebruik maken van onze maaltijdservice. Dit houdt in dat kinderen een gezonde en verantwoorde maaltijd aangeboden krijgen. Kosten voor u, voor deze maaltijden, zijn 2,20 euro per warme maaltijd. De leverancier van onze verse maaltijden komt van het verzorgingstehuis de Vijverhof, Zij leveren bewuste gezonde voeding wat gespecialiseerd is voor kinderen. Ook is de Vijverhof is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de gezonde voeding met betrekking tot de kinderen en zij passen hun aanbod hierop aan.

Wij geloven dat elk kind geliefd en bijzonder is. Wij willen de kinderen christelijke normen en waarden meegeven, zoals goed voor elkaar zorgen, liefdevol met elkaar omgaan en eerlijk zijn. Wij geven verder onze christelijke identiteit vorm door elke dag uit de kinderbijbel te lezen, christelijke liedjes met elkaar te zingen en soms een knutselwerkje met een Bijbels thema te maken.

Onze BSO is een gezellige BSO, waar voor ieder kind ruimte is om te zijn zoals hij is. De omgang tussen de kinderen onderling is erg positief.

Elke maand werken we met een nieuw thema, waar de activiteiten van onze BSO op worden afgestemd. Hierbij houden we rekening met onder andere de verschillende feestdagen, seizoenen en vader- en moederdag. Andere thema’s zijn bijvoorbeeld ‘het Heelal’ en ‘de dieren in en om de sloot’.

Bij Royal Kids Home hebben we ruime openingstijden. Wij bieden naast onze BSO, ook VSO (voorschoolse opvang), waarbij u uw kind vanaf 07:00 uur kunt brengen. Uw kind kan dan voor schooltijd bij ons spelen, waarna wij uw kind naar school brengen. Onze naschoolse opvang is geopend tot 18:30 uur.

De locatie