De Robijntjes

De Robijntjes is een gezellig verticale groep met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er staan 2 vaste leidsters op de groep.

Op de groep werken we met thema’s. Dit is leuk én leerzaam. We vinden het belangrijk om veel buiten te spelen met de kinderen. Om de ontwikkeling te stimuleren doen we leuke activiteiten en lezen we samen met de kinderen vaak boekjes en maken we puzzels. Ook bieden we voor elke doelgroep een andere activiteit aan.

Onze voordelen

De stint is een elektrische bolderkar, waar 10 kinderen in kunnen. Regelmatig gaan we met de kinderen op stap. We rijden bijvoorbeeld naar het bos, de kinderboerderij of langs de weilanden vol koeien en schapen. De kinderen vinden het erg leuk en kijken hun ogen uit!

Elk kind is bijzonder en uniek, ze hebben liefde en acceptatie nodig. Hier staan wij voor bij Royal kids home. Wij hebben lieve leidsters die aandacht hebben voor de kinderen en die duidelijkheid en structuur bieden.

Wij werken bij de Robijntjes met thema’s. We doen verschillende activiteiten om de kinderen op een leuke manier nieuwe dingen te leren. We laten de kinderen bijvoorbeeld voor het thema herfst zelf bladeren zoeken, we bakken samen koekjes voor het thema bakker en we knutselen voor elk thema. Binnen het knutselen wisselen we af met plakken, kleuren en verven.

Op de groep werken we met een overdrachtsschriftje tussen ouders en leidsters. Hier schrijven wij elke 2 weken een verhaaltje in over bijvoorbeeld de nieuwe ontwikkelingen van het kind of over de activiteiten die we hebben gedaan.

Wij geloven dat elk kind geliefd en bijzonder is. Wij willen de kinderen christelijke normen en waarden meegeven, zoals goed voor elkaar zorgen, liefdevol met elkaar omgaan en eerlijk zijn. Wij geven verder onze christelijke identiteit vorm door elke dag uit de kinderbijbel te lezen, christelijke liedjes met elkaar te zingen en soms knutselwerkjes met een Bijbels thema te maken.

De locatie

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven