De Saffiertjes

De Saffiertjes is een gezellige verticale groep. Deze groep is voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Er staan 2 vaste leidsters op de groep. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn. Wij gaan dan ook liefdevol met hen om.

We werken met verschillende thema’s, waar we ook regelmatig de ouders bij betrekken.

Bij de Saffiertjes, hebben we plezier, spelen en lachen we, delen we, leren we en hebben we lief.

Onze voordelen

Wij vinden het belangrijk dat er op de Saffiertjes een ontspannen en warme sfeer hangt. De groep grenst aan de buitenspeelplaats, waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. We hebben vanaf de buitenspeelplaats prachtig uitzicht over de weilanden, waar de koeien en schapen grazen.

De Saffiertjes heeft verschillende hoeken waar de kinderen gericht kunnen spelen met materiaal. Er is een huishoek, een zandtafel en een leeshoek.

We stimuleren de verschillende ontwikkelingsgebieden onder andere door de activiteiten die we aanbieden en door de verschillende speelhoeken.

Voor de aller kleinste hebben we een grote grondbox waar de kinderen heerlijk in kunnen bewegen. Maar de kleinste die al beginnen te kruipen spelen ook heerlijk tussen de andere kinderen.

Elke maand hebben we een leuk thema bij de Saffiertjes. Bij deze thema’s bieden we leerzame en ontwikkelingsgerichte activiteiten aan, die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen Regelmatig betrekken wij ouders hierbij door middel van bijvoorbeeld kijkavonden, een (kerst)concert of een zomer- of herfstfeest. Ook werken we veel samen met de andere groepen dat noemen we “open deuren beleid ”

Met de Stint gaan we er regelmatig op uit. We maken dan een ritje door het bos of tussen de weilanden. De kinderen genieten hier altijd erg van, er is zoveel te zien onderweg!

Kinderen hebben warmte, liefde en acceptatie nodig. Ze mogen er zijn, zijn bijzonder en uniek. Hier staan wij voor als Royal Kids Home. Daarom zijn onze leidsters liefdevol, hebben zij aandacht voor de kinderen en geven hen daarbij duidelijkheid en structuur. Zij hebben oog voor het kind en hebben een passie voor het werken met kinderen. Bij de Saffiertjes werken twee vaste leidsters. Dit zorgt voor veel stabiliteit en de leidsters kunnen hierdoor een goede band opbouwen met de kinderen.

De locatie

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven