Locatie het Kasteel is gevestigd binnen GBS De Halm te Almkerk. Wij hebben op deze locatie een peutergroep, genaamd de Parels en een BSO groep, genaamd De Schatkist.

Op onze mooie locatie hebben we een gezellige groep waar maximaal 16 kinderen terecht kunnen. Buiten spelen draagt op vele manieren bij aan de ontwikkeling van kinderen. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat de kinderen op de peuteropvang minimaal één keer buiten spelen. Wij hebben ervoor gekozen om in eerste instantie alleen met de peuteropvang buiten te spelen. Ook zullen we er in sommige gevallen voor kiezen om (een gedeelte van het buitenspeelmoment) samen met de kleuters van De Halm buiten spelen. Dit bevordert het samen spelen en biedt de kinderen de mogelijkheid om met andere kinderen contact te maken. De iets oudere kinderen hebben een voorbeeldfunctie voor de peuters; de peuters leren van hen. Ook is het een goede manier om op een speelse wijze kennis te maken met de kleuters en hun leerkracht.

Onze collega’s Meta en Amber staan op deze groep. Ze zijn te bereiken via Sanne (Teamleidster van Het Kasteel) : sanne@royalkidshome.nl  of telefoonnummer 06 82430310

Openingstijden:

Woensdag van 8.45-12.30 uur

 

Het Kasteel

Wethouder Raamsstraat 1

4286 BC Almkerk